SPCL Steel Plastic Centrum Line Kft.

Polikarbonát - PLEXI értékesítés

Habosított táblák

Kömaprint
Kömaprint

Könnyű és jól megmunkálható habosított PVC lemez. Elsősorban a rövid élettartamú reklámokhoz ajánlott, de gyakran előfordul a dekorációs feladatoknál, modellezésnél vagy éppen a kiállításépítésnél.

Kömatex
Kömatex

A KömaTex szabadon habosított lemezek egyenletes habstruktúrával és jó felületi keménységgel rendelkeznek. A zártcellás matt, finoman strukturált és nagy keménységgel rendelkező felület optimális nyomtatáshoz, lakkozáshoz, fóliázáshoz, emellett nagyon könnyen megmunkálható. A KömaTex habosított PVC lemezek nehezen éghetők, sokoldalúan felhasználhatók. A fehér színű lemezek időjárásállóak, ezért kültéri feladatokhoz ideálisak.

Ecofoam
Ecofoam

A kedvező árú ECOFOAM fehér színű könnyített habosított PVC lemezek jól megmunkálhatók, számos alkalmazási lehetőséget kínálnak és kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek. Ideálisak szitázáshoz, kasírozáshoz vagy lakkozáshoz, különösen gyors és rövid élettartamú reklámokhoz.

Kömacel
Kömacel

Integrált habosított PVC lemezek főleg a reklám és építőipari területekre. A KömaCel lemezek külső sima felülete ideális a direkt nyomtatáshoz és lamináláshoz is. Bár elsősorban a reklámiparban használatos, de az ipari és az építőipari felhasználása is jelentős. A lemezek hővezetése alacsony, akusztikailag is jól szigetel. A KömaCel könnyen megmunkálható, kellően merev ezért a bel- és kültéri felhasználhatósága széleskörű.