SPCL Steel Plastic Centrum Line Kft.

Polikarbonát - PLEXI értékesítés

PVC, PET & Dekor

Habosított táblák
Habosított táblák
PVC Tömör
PVC Tömör

Normál ütésállóságú kemény PVC lemez, kiváló mélyhúzhatósági tulajdonsággal. Könnyen ragasztható és jó vegyszerállóságú. Elsősorban hőformázott elemek, burkolatok gyártásához, illetve kémiai és labortechnikai berendezésekhez ajánlott.
Anyagjellemzők: nagyon jó vegyszerállóság | nehezen éghető | jól ragasztható

Axpet

Termoplasztikus poliészter lemez kiváló tulajdonságokkal. Kiválóan alkalmazhatók reklámipari és élelmiszeripari célokra. Egyedülálló hideghajlíthatóságú, kiváló kémiai ellenállóképességű és rugalmas anyag, mely rendkívül egyszerűen és hatékonyan megmunkálható. Felhasználhatósága rendkívül sokoldalú.

Vivak

Melegen egyedülállóan könnyen és kis energiaigény mellett megmunkálható, mélyhúzható ko-poliészter lemez, utolérhetetlen mechanikai jellemzőkkel. Felhasználhatósága rendkívül sokoldalú, az ipartól a vizuális kommunikációig bárhol fellelhető.

PET-G

Melegen könnyen és kis energiaigény mellett megmunkálható, mélyhúzható ko-poliészter lemez, jó mechanikai jellemzőkkel. Felhasználhatósága rendkívül sokoldalú, az ipartól a vizuális kommunikációig bárhol fellelhető.

Szendvicslemezek

Az ALUWELL ACP prémium minőségű aluminium kompozit lemez márka a display és reklámtábla piacon. A lemezek kettő 0.3 mm vastagságú aluminium lemezből és polietilén magból állnak, melyeket védőfólia borít. Az elülső és hátsó oldalak fehér- vagy más színre lakkozottak, melyek lehetnek matt vagy fényes felületűek, illetve mintázottak. Az ALUWELL beltéren és kültéren egyaránt sokoldalúan felhsználható. Használják 2D és 3D alkalmazásokban, nagyon sima felületek eléréséhez. Jól ellenállnak az időjárás hatásainak, és a korróziónak. Felhasználásuk: belső- és külső építészetben, kiállítási standok, üzletberendezések, bútorok gyártásában, PoS és PoP dsiplayek, reklámtáblák, felirathordozók és üzletfrontok kivitelezésénél.

PVC szalagfüggöny